+ Reply to Thread
Page 14 of 15 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 LastLast
Results 131 to 140 of 147

Thread: [New Update] Episode 15: Reincarnation - 15 Juli 2014

  1. #131
    Doodling Rooster

    ferifauzia is an unknown quantity at this point ferifauzia's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    di bawah langit biru
    Posts
    434
    Rep Power
    0

    Default

    nemu di forum luar. ini item2 yg di dapat setelah keluar dari primal world.
    semoga membantu

    Dragon Scroll Map
    Speak to Mysterious Person (585, 655)
    1 Dragon Jade Seal Removed
    1 Map: Azure Scroll Received
    Right Click Map to Progress to Dragon's Present
    Hit "Q" to open Quest List, and in the quest description hit "show map"
    The map will show you a location to dig, for me it was near the corrupted marshes
    When you get close, it will start turning your mini map green--yellow--and red, with red being the closest. You'll also get system information telling you how close the treasure is to you. Once you reach the location an auto-popup will appear and tell you the chest has appeared. You'll have 10 minutes to dig it.
    Reward: 1 Makeover scrolls

    White Tiger Map
    Speak to Mysterious Person (579 658)
    1 Tiger Jade Seal Removed
    1 Map: White Tiger Scroll Received
    Right Click Map to Progress to Tiger's Present
    Hit "Q" to open Quest List, and in the quest description hit "show map"
    The map will show you a location to dig, for me it was near the Hill of the Swarm
    When you get close, it will start turning your mini map green--yellow--and red, with red being the closest. You'll also get system information telling you how close the treasure is to you. Once you reach the location an auto-popup will appear and tell you the chest has appeared. You'll have 10 minutes to dig it.
    Reward: 5 Fantasy Fruit Bags

    Northern Tortoise Map
    Speak to Mysterious Person (663, 672)
    1 Tortoise Jade Seal Removed
    1 Map: Tortoise Scroll Received
    Right Click Map to Progress to Tortoise Present
    Hit "Q" to open Quest List, and in the quest description hit "show map"
    The map will show you a location to dig, for me it was near Raging Tide's Southern Outskirts
    When you get close, it will start turning your mini map green--yellow--and red, with red being the closest. You'll also get system information telling you how close the treasure is to you. Once you reach the location an auto-popup will appear and tell you the chest has appeared. You'll have 10 minutes to dig it.
    Reward: 3 guardian scrolls.

    Crimson Flametalon Map
    Speak to Mysterious Person (663, 673)
    1 Phoenix Jade Seal Removed
    1 Map: Crimson Flametalon Scroll Received
    Right Click Map to Progress to Flametalon's Present
    Hit "Q" to open Quest List, and in the quest description hit "show map"
    The map will show you a location to dig, for me it was near Tomb of the Shining tide
    When you get close, it will start turning your mini map green--yellow--and red, with red being the closest. You'll also get system information telling you how close the treasure is to you. Once you reach the location an auto-popup will appear and tell you the chest has appeared. You'll have 10 minutes to dig it.
    Reward: 1 Bronze Guardian Charm



    ★★ Salon Perfect World Indonesia ★★
    Koleksi Lengkap Preset Kode untuk Karakter Anda


  2. #132
    Black Blood Mamba

    nurvabroken is on a distinguished road nurvabroken's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    kamar tidur
    Posts
    1,910
    Rep Power
    1

    Default

    Tanya dong ..
    itu cara mempelajari skill yang udah reinkar gimana yah?
    ko aku belum bisa sih ?

    #ralat..
    kudu level 100 dulu reinkar nya heuu

    I Don't Wanna Know..........


  3. #133
    Admin Perfect World

    Admin-PW is an unknown quantity at this point Admin-PW's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Nirvana,Warsong, Chrono Map
    Posts
    1,810
    Rep Power
    1

    Default

    Quote Originally Posted by nurvabroken View Post
    Tanya dong ..
    itu cara mempelajari skill yang udah reinkar gimana yah?
    ko aku belum bisa sih ?

    #ralat..
    kudu level 100 dulu reinkar nya heuu
    Halo nurva,

    ada 3 syarat utama yang harus kamu penuhi untuk dapat mengupdate skill baru yang tersedia di Primal World.

    1. memiliki item yang dibutuhkan yaitu primordial blood dan arcane sky page.
    2. telah mencapat tahap reinkarnasi yang dibutuhkan (level arcane sky ataupun mirage sky)
    3. telah memiliki skill yang merupakan syarat untuk mengupgrade skill tersebut ketingkat yang lebih tinggi. (true/dark version)

    Terima kasih

  4. #134
    Hot Chick gameforever is an unknown quantity at this point gameforever's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    104
    Rep Power
    0

    Default

    wa udah renkar pertama ampe lv 100, kok ga bisa ambil quest mulberry ya? itu tu quest buat dapat obat ilang.
    sebelum renkar masih bisa dapat, abis renkar kok malah ga bisa ya?


  5. #135
    Stripes Fur Racoon

    alvernord is an unknown quantity at this point alvernord's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Southern District of Archosaur
    Posts
    1,013
    Rep Power
    1

    Default

    jadi skill2 baru itu bisa dibilang skill lv.12 ya

  6. #136
    Baby Guinea

    flinthart is an unknown quantity at this point flinthart's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Penginapan Elang
    Posts
    836
    Rep Power
    1

    Default

    Quote Originally Posted by alvernord View Post
    jadi skill2 baru itu bisa dibilang skill lv.12 ya
    Iya ya bener juga sih, tapi itu kalo skill˛ lama, kalo skill gabungan yg baru ya justru level 11 jatuhnya hehehe.
    Etheline - Mage lev.101 - Api
    Natilotka - Psychic Lev.101


    Follow me at @Fido_Dild0 *change 0 with o*

  7. #137
    Fresh Egg SepthiaBayuri is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Gw juga mau nanya nih, gmn cara balek ke lv lama sebelum reincar, mslhnya gw reincar job AS pas 101 itu pun XP udah 88.8% jadi kan nanggung mo 102, lgian tersiksa pas gw ngilang sama AS di atas lv gw yg lama, ad yg tau ga gmn caranya.

  8. #138
    Banned

    zeph03 will become famous soon enough zeph03 will become famous soon enough
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    server Angin-Emas
    Posts
    2,578
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by SepthiaBayuri View Post
    Gw juga mau nanya nih, gmn cara balek ke lv lama sebelum reincar, mslhnya gw reincar job AS pas 101 itu pun XP udah 88.8% jadi kan nanggung mo 102, lgian tersiksa pas gw ngilang sama AS di atas lv gw yg lama, ad yg tau ga gmn caranya.
    yg jelas kalo udah reinkar ga akan bisa balik ke posisi sblm reinkar (kecuali dirollback sm GMnya).
    level tertinggi kamu saat reinkar kan 101, jd wajar kalo masih kelihatan sm AS reinkar yg levelnya sama atau lebih drpd km, baik yg reinkar maupun yg belum.
    solusinya sih silakan leveling sampe 100, lalu aktifkan demon book buat naruh exp ke lvl 101 km yg nanggung itu.

  9. #139
    Baby Guinea

    Hanayuri is on a distinguished road Hanayuri's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    depok
    Posts
    606
    Rep Power
    1

    Default

    Quote Originally Posted by SepthiaBayuri View Post
    Gw juga mau nanya nih, gmn cara balek ke lv lama sebelum reincar, mslhnya gw reincar job AS pas 101 itu pun XP udah 88.8% jadi kan nanggung mo 102, lgian tersiksa pas gw ngilang sama AS di atas lv gw yg lama, ad yg tau ga gmn caranya.
    iya betul itu kata kk zeph, ada fitur demon book ci info karakter untuk leveling level sebelum reinkarnasi, jadi ngga perlu kuatir


  10. #140
    Baby Guinea

    flinthart is an unknown quantity at this point flinthart's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Penginapan Elang
    Posts
    836
    Rep Power
    1

    Default

    Mau nanya dong soal passive skills Primordial.
    Kan udah dptin Endless Breeze yg ningkatin damage skill, tapi pas belajar di tungku sacred mirror di Kirin Town kok cuma mentok sampe level.1 ya? Gimana cara naekkin ke level 2 nya?
    Etheline - Mage lev.101 - Api
    Natilotka - Psychic Lev.101


    Follow me at @Fido_Dild0 *change 0 with o*

+ Reply to Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts