View Poll Results: POLLING GM FAVORIT

Voters
651. You may not vote on this poll
  • ANIME FIGHTER

    5 0.77%
  • FORSAKEN WORLD

    3 0.46%
  • IDOL STREET

    43 6.61%
  • JADE DYNASTY

    4 0.61%
  • PERFECT WORLD

    5 0.77%
  • RAGNAROK

    566 86.94%
  • ROHAN

    5 0.77%
  • S4 LEAGUE

    20 3.07%
Closed Thread
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 11 to 20 of 41

Thread: Event : Polling gm favorit (2)

  1. #11
    Fresh Egg

    bagasbagong is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Jade Dynasty

    GMChi kali" share pinnya dong Qi dibuang aja galak soalnya

  2. #12
    Banned

    Leonalee is an unknown quantity at this point
    Join Date
    May 2013
    Location
    ClaireBaldea
    Posts
    108
    Rep Power
    0

    Default

    Seperti yang sebelumnya, saya lebih memilih WarAngel karena fanartnya lebih kawaii dan feminim.

  3. #13
    Baby Guinea

    dian.nalsali is an unknown quantity at this point dian.nalsali's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Medan Simalem
    Posts
    610
    Rep Power
    1

    Default

    sepertinya yang memang RO lagi nih

  4. #14
    Fresh Egg

    muharrom is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Ane si Pilih War Angel aje..
    cz dh lm jg beliau ga nongol di RO sm Queen..
    dtunggu kehadirannya yee cc GM..

  5. #15
    Hot Chick

    kahwi22 is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    113
    Rep Power
    0

    Default

    Iktan pilih GM RO2 dah, soalnya GM RF Online kgk ada sih, ayo semangat2 pilih yang jujur, baik hati dan tidak sombong aj, jangan lupa suka menabung juga

  6. #16
    Doodling Rooster

    emon323 is an unknown quantity at this point emon323's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Kalimantan Tengah, Palangka Raya
    Posts
    219
    Rep Power
    0

    Default

    Saya pilih GM Idol Street saja,soal nya saya player Idol Street.. Alasan mendukung GM nya Care banget sama idol-idol nya Terimakasih

    Idol Street : giorgio

    Server : Popstar


    TOKYO GHOUL FANS



  7. #17
    Hot Chick

    Angelou is an unknown quantity at this point Angelou's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    dimana damai tinggal..
    Posts
    69
    Rep Power
    0

    Default

    yah kayaknya sih diantara RO ma S4 aja dah....

  8. #18
    Doodling Rooster

    zionze has a little shameless behaviour in the past zionze's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Home Sweet Home
    Posts
    411
    Rep Power
    0

    Talking

    kaya nya yang pasti menang klo PILIH Ragnarog ini mah

    ayoo smua vote RO wkwkwkw

  9. #19
    Baby Guinea

    cutedemuse is an unknown quantity at this point cutedemuse's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    surabaya
    Posts
    546
    Rep Power
    1

    Default

    wkwkkwkw kudunya RO saingan ketat nya CF , ya berhubung ga ada CF ya terpaksa RO kwkwkwk jangan lupa coblos RO KAK
    Quote Originally Posted by Admin-CF View Post
    Disaat kita menyerah, maka disitulah kita kalah.

    --[demuse]--




    Spoiler: show

    CrossFire : P_K_I Clan

    MOTTO: People will hate you, rate you, shake you, and break you.
    But how strong you stand is what makes you



    CALVIN HARRIS

  10. #20
    Stripes Fur Racoon

    avellinos is on a distinguished road avellinos's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Dimana j leh ◙░░░◙
    Posts
    1,594
    Rep Power
    1

    Default

    Wah ini mah pasti pada vote yang paling banyak wkwk
    bukan karena GM terfavorinya , tapi karena mau hadiah emblemnya haha
    Uda pasti RO ini yang menang
    Spoiler: show

    ►_◄ If You Want !!! ►_◄


    ☺There Words Never Surrender, Before We Do Something An Unprecedented We Try☺


    より密接に私を知りたいですか?

    単に友人を追加‼


    Spoiler: show

    ►_◄ If You Can !!! ►_◄



Closed Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts