+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: rank 8

  1. #1
    Fresh Egg warior133 is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default rank 8

    om, mau tanya soal rank 8 nih,

    1 kalo mao transfer + an equip biasa ke equip rank 8 bisa ga ?
    2 misal dari wepon hh 80 ijo ke wepon rank 8, bisa ga tugh ?
    3 kan kalo kita pake asura beberapa biji, dapet bonus stat, kalo rank 8 equipnya ada bonusnya juga (job AR) ?
    tq

  2. #2
    hinasan's husband

    Adenathan is infamous around these parts Adenathan is infamous around these parts Adenathan is infamous around these parts Adenathan is infamous around these parts Adenathan is infamous around these parts Adenathan is infamous around these parts Adenathan is infamous around these parts Adenathan is infamous around these parts Adenathan is infamous around these parts Adenathan is infamous around these parts Adenathan is infamous around these parts
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    4,454
    Rep Power
    0

    Default

    Setahu saya yang ada bonus stat sampai saat ini HH gold 90 ama 99 aja sih...
    Kalau 2 biji dapet stat ini, 4 biji dapet stat itu.. gitu kan?

  3. #3
    Fresh Egg warior133 is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    oh uc, jadi rank 8 ga ada bonusnya yah ?

    trus yang paling penting, apa dari wepon hh 90 ijo, bisa di transfer ke rank 8 ?

    tq

  4. #4
    Doodling Rooster

    adeputu is an unknown quantity at this point adeputu's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    beside my lover's seat.
    Posts
    432
    Rep Power
    0

    Default

    bisa asal status masih sama2 un-binded, ato sama2 uda binded.

    Free to Play, Pay to Win


    ~Perfect World Indonesia~

    _______________________________________________

    ex-phOetOe PR 98 Heaven ★Espada★

    RaZeR PR 103 Hell LaFTLaFT

    whisp me in game =)

  5. #5

+ Reply to Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts