Closed Thread
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 21 to 30 of 65

Thread: Vote Foto Favorit Event "New Year Photo Contest"

  1. #21
    Dotted Rain Deer

    nascarglobal will become famous soon enough nascarglobal will become famous soon enough nascarglobal's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    In Year 2032
    Posts
    7,234
    Rep Power
    1

    Default

    Vote:ielnino4th
    Alasan: walaupun cuam sendiri waktu tahun baru masih bisa menghibur diri dengan kut event ini

    LOL

  2. #22
    Fresh Egg berzovpally is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    sofa kosan
    Posts
    23
    Rep Power
    0

    Default

    gan macross, itu fotonya di pantai ya??? dari dulu pingin bgt taun baruan di pantai,, ditemanin dengan dengungan air ombak

    gw vote lo juga d,, moga2 didoain juga

    vote = macrosstech
    alasan = sangat jarang gw liat taun baruan dipantai tapi fotonya juga keren, foto yang paling meriah dengan kembang apinya

  3. #23
    Fresh Egg

    rasamuda has a little shameless behaviour in the past
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    38
    Rep Power
    0

    Default

    vote jaralana
    cz, seru tuh kliatan'nya, cwo cwe main bareng kembang api, mlm", mzti suasana'nya hangat bgt ~

  4. #24
    Black Blood Mamba

    draguecortez is an unknown quantity at this point draguecortez's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Bandung,Indonesia
    Posts
    1,734
    Rep Power
    1

    Default

    Vote : max21487
    Alasan : fotonya beda daripada yg laen...satu2nya foto yg membawa nama Guild mereka di RO^^,,Maju Terus WS^^

    IGN : Drague [Priest Alchemist 50/50]
    Collision Guild,Chaos Server - Ragnarok Online II Indonesia, Genesis RaidTeam!


  5. #25
    Baby Guinea

    hiddenreffas is an unknown quantity at this point hiddenreffas's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Here im standing in my beloved heart
    Posts
    467
    Rep Power
    0

    Default

    vote : miss.choco aja d
    alesan : walaupun kmu ga ada difoto, tetep aja fotonya mantep



    You can try anything you want, but when i say"I will kill you" your death is assured.


  6. #26
    Fresh Egg

    raigagah is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    30
    Rep Power
    0

    Default

    vote jaralana
    bc0z, . . . dya sodara gue sendiri ~

  7. #27
    Fresh Egg zeropolice is an unknown quantity at this point zeropolice's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    dalam semak2 rabut gw
    Posts
    19
    Rep Power
    0

    Default

    vote : macrosstech
    alasan : bentuk kembang api yang dipake jadi unik walau foto agak burem

  8. #28
    Fresh Egg ielnino4th is an unknown quantity at this point ielnino4th's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    bandunggg
    Posts
    37
    Rep Power
    0

    Default

    aduhh ga nyanga banget nih bisa masuk 10 besar, hehe , makasihh"
    oh iya saya mau ngucapin terimakasih juga buat yg udah vote saya
    kalo boleh vote saya mau vote diri saya sendiri ,
    Vote:saya sendirii ,hhh (ielnino4th)
    alasannya : supaya nambah pendukung , hahahah
    Made by:LivioneRelase
    Spoiler: show


    you will live in the shadow of death

    Character on game:
    : LivioneRelase(STR avenger 8x hercules)
    : AngelHinata (agi dhan 3x hercules)
    : LeoneDeCouf( dex guardian 5x hercules)

  9. #29
    Big Eyes Lynx

    ashreychan is on a distinguished road ashreychan's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    At My Sanctuary
    Posts
    2,912
    Rep Power
    1

    Default

    vote buat max21487

    Coz itu foto keluarga besar RO saya

    walo ga bisa ikut pas acara taun baruan at least ngeliat foto ini dah ngebuat saya ikut happy sama anak2

    *yah seengaknya ga ikutan event tp bantu bini buat kepilih deh *




    - Currently residing in Fanfiction world -



  10. #30
    channymonifa's husband

    soroga is a glorious beacon of light soroga is a glorious beacon of light soroga is a glorious beacon of light soroga is a glorious beacon of light soroga is a glorious beacon of light soroga is a glorious beacon of light soroga's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Indonesia
    Posts
    22,119
    Rep Power
    1

    Default

    vote diri sendiri soroga


    BTW pendukung jaralana kloningan semua

    postingan bekisar 1-27
    Mengatur Keuangan Silahkan Check: Fidusiana

    Logika Skipper adalah logika yang paling mendekati ...
    seoroga.blogspot.com

Closed Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts