Closed Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Ten Million Big Note

  1. #1
    Fresh Egg ozozomok is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default Ten Million Big Note

    tolong gimana caranya balikin gold aku

  2. #2
    Hot Chick

    immoted is an unknown quantity at this point immoted's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Depan Monitor
    Posts
    61
    Rep Power
    0

    Default

    dijual aja ke npc kertasnya.. balik lagi koq nanti

    Lytogame

    Hanya Siggy Biasa

    immoted


  3. #3
    Fresh Egg ozozomok is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    thx ya

  4. #4
    Doodling Rooster

    unyilasjhrc is an unknown quantity at this point unyilasjhrc's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Pandaan
    Posts
    401
    Rep Power
    0

    Default

    ini bahas an apa sih, wa kok gk nyambung ya
    Siapa yang kuat dia yang berkuasa . . .
    Siapa yang kaya dia yang kuat . . .

  5. #5
    Baby Guinea

    himax16 has a little shameless behaviour in the past himax16's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Malang
    Posts
    604
    Rep Power
    0

    Default

    Itu aslinya buat duid model bijian (inget koin merah di seal) sebenernya trans pake itu aja dlem bentuk item gitu...
    Problem solved closed thread


  6. #6
    hinasan's husband

    Adenathan is infamous around these parts Adenathan is infamous around these parts Adenathan is infamous around these parts Adenathan is infamous around these parts Adenathan is infamous around these parts Adenathan is infamous around these parts Adenathan is infamous around these parts Adenathan is infamous around these parts Adenathan is infamous around these parts Adenathan is infamous around these parts Adenathan is infamous around these parts
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    4,454
    Rep Power
    0

    Default

    Itu semacam pecahan uang besar, anggap aja begini, kamu tidak bisa membawa uang lebih dari 200juta kan? Nah, kalau suatu saat kamu harus melakukan transaksi lebih dr 200juta misal beli pet ride yg harganya 230jt, ga mungkin kan nyicil transnya? Nah pake itu deh... uangnya di beku-in jadi barang.

Closed Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts