+ Reply to Thread
Page 66 of 66 FirstFirst ... 16 56 64 65 66
Results 651 to 652 of 652

Thread: [Job Discusion] Psychic (PS)

  1. #651
    Baby Guinea

    flinthart is an unknown quantity at this point flinthart's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Penginapan Elang
    Posts
    836
    Rep Power
    1

    Default

    Quote Originally Posted by gameforever View Post
    suram bener, judi book pake OBP habis ratusan juta ga dapat2 jg book yang diinginkan. eeq bener dah
    Sekarang OBP lagi diincer, terutama karena banyak skill2 baru yg butuh true/dark dari skill lama. Untung PS gw tinggal earth vector yang belum.
    Etheline - Mage lev.101 - Api
    Natilotka - Psychic Lev.101


    Follow me at @Fido_Dild0 *change 0 with o*

  2. #652
    Baby Guinea

    Hanayuri is on a distinguished road Hanayuri's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    depok
    Posts
    606
    Rep Power
    1

    Default

    @flinn : kalau Natilotka belum pernah aku liat di NW ._.

    sekarang kan udah ada FLowsilver Palace, biasanya orang2 ngepet OBP sama POF dari sana, sampai2 harganya sekarnag udah anjlok -_-


+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts