+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: [7.81 MB] Jihan Audy - Kartonyono Medot Janji Lagu.mp3 Download

Hybrid View

  1. #1
    Fresh Egg lagunada is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default [7.81 MB] Jihan Audy - Kartonyono Medot Janji Lagu.mp3 Download

    DOWNLOAD HERE
    LIRIK LAGU:
    Jihan Audy - Kartonyono Medot Janji,

    Kok kebangeten men
    Sambat belas raono perhatian
    Jelas kubutuh atimu
    Kubutuh awakmu
    Kok kebangeten men
    Loro ati iki
    Tambarno karo tak nggo latihan
    Sok nek wes oleh gantimu
    Wes ra kajok aku
    Mergo wes tau
    Wes tau jeru
    Mbien aku jek betah
    Suwe suwe wegah
    Nuruti kekarepanmu
    Sansoyo bubrah
    Mbiyen wes tak wanti-wanti
    Ojo ngasi lali
    Tapi kenyataanya pergi
    Kartonyono ning
    Ngawi medot janjimu
    Ambruk cagak ku
    Nuruti angan anganmu
    Sak kabehane wes tak turuti
    Tapi malah mblenjani
    Budalo malah tak duduhi dalane
    Metu kono belok kiri lurus wae
    Rasa nyawang sepionmu sing marai ati
    Tambah mbebani
    Mbien aku jek betah
    Suwe suwe wegah
    Nuruti kekarepanmu
    Sansoyo bubrah
    Mbiyen wes tak wanti-wanti
    Ojo sampe lali
    Tapi kenyataanya pergi
    Kartonyono ning
    Ngawi medot janjimu
    Ambruk cagak ku
    Nuruti angan anganmu
    Sak kabehane wes tak turuti
    Tapi malah mblenjani
    Budalo malah tak duduhi dalane
    Metu kono belok kiri lurus wae
    Rasa nyawang sepionmu sing marai ati
    Tambah mbebani

    BEST SITE TO DOWNLOAD MP3
    https://lagunada.com

  2. #2

+ Reply to Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts