+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Gede Roso - Abah Lala | Metrolagu - Download Lagu MP3, Video, Lirik, dan Berita Musi

  1. #1
    Fresh Egg lagu456 is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    45
    Rep Power
    0

    Default Gede Roso - Abah Lala | Metrolagu - Download Lagu MP3, Video, Lirik, dan Berita Musi

    Untuk Download MP3 nya => DOWNLOAD NOW<=


    Lirik Gede Roso - Abah Lala
    Gede Roso - Abah Lala , Kudu piye maneh
    Anggonku mbuktikke
    Tresno iki tulus
    Ra mung nggo dolanan

    Wes tak perjuangke
    Nganti bingung kudu piye
    Pengenku mung siji
    Nyenengke atimu

    Opo kurang percoyo
    Opo kurang bukti
    Kabeh wes tak lakoni
    Kudune kowe ngerteni

    Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
    Yo mung ono kowe neng atiku
    Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
    Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

    Kudu piye maneh anggonku mbuktikke

    Tresno iki tulus, ra mung nggo dolanan
    Wes tak perjuangke, nganti bingung kudu piye
    Pengenku mung siji, nyenengke atimu

    Opo kurang percoyo, opo kurang bukti
    Kabeh wes tak lakoni, kudune kowe ngerteni

    Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
    Yo mung ono kowe neng atiku
    Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
    Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

    Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
    Yo mung ono kowe neng atiku
    Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
    Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe
    Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowea
    Last edited by lagu456; 06-10-2019 at 05:44 PM.

  2. #2
    Fresh Egg lagu456 is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    45
    Rep Power
    0

    Default Download referensi

    Saya juga download lagu nya di sini nih https://lagu456z.com/83599/gede-roso...lala-clip.html

  3. #3

+ Reply to Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts