+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Lirik Lagu Via vallen Pamer Bojo 2019

  1. #1
    Fresh Egg sergius.lane is an unknown quantity at this point
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default Lirik Lagu Via vallen Pamer Bojo 2019



    Malem - malem enaknya nyanyi sama dengerin lagunya via vallen. buat teman - teman yang ga tau lirikna nih gw kasih..



    Cipt : Didi Kempot
    Arr : Deden Mahdyan
    https://cari-mp3.club/Via vallen selowNella Kharisma kemarinDownload Lagu Via vallen Pamer Bojo MP3

    Koyo ngene rasane wong nandang kangen
    Rino wengi atiku rasane peteng
    Tansah kelingan kepingin nyawang
    Sedelo wae uwis emoh tenan

    Cidro janji tegane kowe ngapusi
    Nganti seprene suwene aku ngenteni
    Nangis batinku nggrantes uripku
    Teles kebes netes eluh neng dadaku

    Dudu klambi anyar
    Sing neng njero lemariku
    Nanging bojo anyar
    Sing mbok pamerke neng aku

    Dudu wangi mawar
    Sing tak sawang neng mripatku
    Nanging kowe lali
    Nglarani wong koyo aku

    Nengopo seneng aku
    Yen mung gawe laraku
    Pamer bojo anyar
    Neng ngarepku

    Cidro janji tegane kowe ngapusi
    Nganti seprene suwene aku ngenteni
    Nangis batinku nggrantes uripku
    Teles kebes netes eluh neng dadaku

    Dudu klambi anyar
    Sing neng njero lemariku
    Nanging bojo anyar
    Sing mbok pamerke neng aku

    Dudu wangi mawar
    Sing tak sawang neng mripatku
    Nanging kowe lali
    Nglarani wong koyo aku

    Nengopo seneng aku
    Yen mung gawe laraku
    Pamer bojo anyar
    Neng ngarepku

    Nengopo seneng aku
    Yen mung gawe laraku
    Pamer bojo anyar
    Neng ngarepku

  2. #2

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts