+ Post New Thread
Threads 1 to 8 of 8

Forum: Game Feedback

Laporan Teknis, Bug, Cheat, Kritik & Saran

  1. Unhappy Server Connection Lost

    Permisi saya ada kendala, saya baru kelar download pagi ini dan baru mulai main siang ini lalu saat saya mau buat karakter dan complete saya selalu...

    Started by dwi4ntlake‎, 04-03-2019 12:49 PM
    character creation, pembuatan karakter
    • Replies: 1
    • Views: 168
    07-03-2019, 11:52 AM Go to last post
  2. Exclamation Dear admin, please explain this

    halo admin & semua member lyto yang membaca thread ini. mohon ijin sebelumnya, saya baru download game ini dan install, kemudian sekarang stuck di...

    Started by f1go13‎, 25-02-2019 01:19 PM
    • Replies: 9
    • Views: 568
    03-03-2019, 02:24 AM Go to last post
  3. [Bug?] Tidak bisa buat karakter ke-2

    Setiap mau buat karakter ke-2, selalu not responding dan kemudian kembali login screen dgn pesan : "Masalah koneksi, silahkan coba lagi". Tapi...

    Started by firebomber85‎, 26-02-2019 05:13 PM
    bug, character creation, disconnected
    • Replies: 2
    • Views: 171
    02-03-2019, 01:43 PM Go to last post
  4. story quest macet

    yth GM Lyto quest story unveil the mask macet mohon di reset nama char : Gvosdika ...

    Started by thecom1972‎, 01-03-2019 03:21 PM
    quest stuck
    • Replies: 0
    • Views: 114
    01-03-2019, 03:21 PM Go to last post
  5. SERVER Indonesia?

    /gb-think1 maaf nih min , server indonesia gak ada? yang saya tau saat maen di sea, pemain indo selalu kalah dalam PvP dikarena ping kalah jauh...

    Started by kaqio11‎, 25-02-2019 12:03 PM
    • Replies: 5
    • Views: 445
    26-02-2019, 08:08 PM Go to last post
  6. Exclamation [help] error crash

    The game was shut down because Abnormal status The game was shut down because Client Crash Error Code : 0xFF05 / 0xE0010001 Admin" tolong...

    Started by Anon_99‎, 26-02-2019 05:41 AM
    • Replies: 0
    • Views: 185
    26-02-2019, 05:41 AM Go to last post
  7. Tolong bantu perihal Partial part yg selalu corrupt

    E:\TERA Online\TeraInstall.part29.rar: Checksum error in tera_lyto_setup-10.bin. The file is corrupt saya coba extract file parttialnya kok ada...

    Started by kucuner‎, 23-02-2019 08:01 PM
    • Replies: 0
    • Views: 201
    23-02-2019, 08:01 PM Go to last post
  8. [Saran] Mirror Download

    Permisi Admin" Tera, gw mau kasih saran nih, tolong kalo bisa / klo boleh, download yg partial dikasih mirror dari Gdrive atau Mega, soalnya agak...

    Started by Anon_99‎, 20-02-2019 04:07 PM
    • Replies: 1
    • Views: 250
    22-02-2019, 09:57 AM Go to last post

+ Post New Thread

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts